Nouveau van Ham
Van coothplein 23
4811NC Breda
076 5329459


  • Carnaval 2022
  • Home
  • lunch
  • lunch1
  • lunch

elke donderdag-vrijdag & zaterdag avond van 17:30/20:00



Tijdelijke diner kaart



MENU


Voorgerechten:

Carpaccio van ossenhaas met olijven, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise 10.75

Escargots met kruidenboter uit de oven 10.75

Kreeftenkroketjes op toast met bieslook en citroenmayonaise 9.50

Italiaanse tomaten-crémesoep / Dagsoep 6.75

Burrata op avocadospread met gezouten pistache, cherry tomaten, croutons en olijfolie 12.50

Zalmtartaar met rode ui, kappertjes en dillemayonaise 12.50

Vitello tonato van gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, balsamico en kappertjes 10.75


Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter


Hoofdgerechten:

Sliptongetjes gebakken in roomboter 19.95

Ossenhaas (180 gram) geserveerd met pepersaus 24.50

Hamburger van Scottish Angus beef, medium-rare gegrild op een briochebol met augurk, tomaat, uienringen, cheddar, pancetta en ketchup 16.50

Tagliatelle met gebakken zalmfilet in een romige saus met cherry- en zongedroogde tomaten 17.50

Saté van kippendij met satésaus, cassave-chips en gefrituurde uitjes 16.50

Truffelrisotto met champignons, groene asperges en Parmezaanse kaas 17.50

Ambachtelijk stoofvlees gestoofd in donker La Trappe bier 12.50


Maaltijdsalades:

Carpaccio van ossenhaas met olijven, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise. 16.50

Lauwwarme geitenkaas uit de oven met honing, walnoten, pijnboompitten, cherry- en zongedroogde tomaten en komkommer. 16.50
Gebakken biefstukpuntjes in teriyakisaus met champignons, gefrituurde knoflook, paprika en sojabonen, besprenkeld met sesamzaadjes en bosui. 16.50

Gebakken pittige kippendij met rode ui, paprika, geroosterde paprika, piri-piri -en knoflooksaus. 16.50


Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter



Voor de kleine bourgondiërs (tot 12 jaar):

Een kinderbordje met keuze uit kipnuggets, frikandel of kroket, geserveerd met frietjes, mayonaise en appelmoes 7.95

Kinderijsje van vanille roomijs met vrolijke spikkels 4.50



Desserts:

Dame Blanche; vanille ijs met chocoladesaus 6.75

Scroppino; citroensorbetijs met wodka en prosecco 6.75

Crème Brûlée; custard met een laagje gekarameliseerde rietsuiker 9.95

Moelleux au chocolat; lopend chocoladetaartje geserveerd met een bolletje vanille ijs en slagroom 7.75



LET US



STAY CONNECTED